Luxe rozetten

Design-oplossing voor ventilatieroosters

Designroosters of luxe rozetten

passend bij uw interieur

Schone lucht is belangrijk in uw woning. Buiten het zicht is hier een heel ventilatiesysteem voor geïnstalleerd. Het enige dat u ziet, is het ventilatierooster. Juist daarom is het belangrijk een ventilatierooster te plaatsen dat perfect past bij uw interieur. RIPRO Luchttechniek levert luxe rozetten met een strak design en naar wens gespoten in elke kleur.

luxe rozetten/ ventilatierooster

Luxe rozetten geven een prachtige afwerking op uw ventilatiesysteem.

De luxe ventilatieroosters van RIPRO Luchttechniek integreren tijdloos in elk interieurconcept. Het rooster kan naar wens ingebouwd of opgebouwd worden in zowel de muur als het plafond. De montagebeugel en het beschermende karton voor bescherming tegen bouwstof zijn inclusief. 


De roosters zijn vervaardigd uit hoogwaardige staalplaat afgewerkt met een poedercoating (RAL 9016-20, dikte 60 micron). Het rooster is tegen meerprijs verkrijgbaar in elke gewenste RAL-kleur.

Benieuwd naar de technische specificaties? Vul dan het onderstaande formulier in en u krijgt de specifieke technische eigenschappen voor het rozet binnen per mail. 


Te gebruiken in combinatie met accessoires voor luchtregeling en -filtratie


U kunt ervoor kiezen om het rooster te voorzien van een debietregelaar. Eenmalig wordt het rooster ingeregeld voor de juiste ventilatie. Met dank aan de debietregelaar zal tijdens het schoonmaken de inregeling niet per ongeluk uit balans raken. 


Ook is het mogelijk om het rooster uit te rusten met een groffilter voor de luchtfiltratie. Dit filter vangt niet alleen het vuile stof op, maar werkt ook als extra geluidsdemping voor het totale ventilatiesysteem.

 

RIPRO Luchttechniek levert dé designoplossing voor uw ventilatierooster. Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie of een vrijblijvende offerte:

* Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar https://riproluchttechniek.nl/privacyverklaring/ voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.