Textiele luchtkanalen (Air Socks)

Lage installatiekosten & eenvoudig in onderhoud

Textiele Luchtkanalen (Air Socks)

Van advies tot levering, montage en onderhoud

Bent u ook op zoek naar het perfecte binnenklimaat zonder last te hebben van tocht of geluid? Dan bent u bij RIPRO Luchttechniek aan het juiste adres. Of u nu wilt koelen, verwarmen, ventileren of een combinatie daarvan: het is allemaal mogelijk met de textiele kanalen (ook wel Air Socks genoemd) van Fabric Air. Gelijkmatige verdeling van de lucht


De textiele kanalen zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de lucht over de volledige lengte van het kanaal en niet enkel door roosters. Het juiste Flow-model zorgt voor de optimale verdeling van de lucht.


Hygiƫnisch


Dankzij het doorlaatbare oppervlak heeft u geen last van condensatie en bacteriegroei in het kanaal. De textiele kanalen van Fabric Air zijn corrosiebestendig. Dit maakt ze uitermate geschikt voor het gebruik ervan in zwembaden en werkplaatsen. Maar ook steeds meer scholen, kantoren, winkels, showrooms, productieruimtes en industriĆ«le ruimtes maken gebruik van onze textiele kanalen als oplossing voor een juiste klimaatbeheersing.  

Textiele kanalen/ Airsocks van Fabric Air


Design eenvoudig afgesteld op uw ruimte


Wij stemmen het design van de ventilatiekanalen volledig af op uw wensen. Er is een grote diversiteit aan kleuren en kleurcombinaties mogelijk. Indien gewenst kan er tekst of logo's op de stof gedrukt worden. Door gebruik te maken van bochten, verlopen en T-stukken zijn de mogelijkheden voor het ontwerp eindeloos. Voordeel hiervan is dat we zo eenvoudig de stijl van uw gebouw kunnen volgen.  


Lage installatiekosten en eenvoudig in onderhoud


Tenslotte het kostenplaatje, ook niet geheel onbelangrijk. De installatie van de textielkanalen is eenvoudig. Zo kunnen de installatiekosten laag blijven. De kanalen zijn lichtgewicht en eenvoudig te installeren op elke hoogte. Ze worden in de juiste kleur geleverd, spuiten of verven is niet nodig. De kanalen worden opgehangen middels een kabel-of railophanging. De kanalen zijn lichtgewicht, hierdoor is de installatie eenvoudig. Er wordt geen druk uitgevoerd op plafonds of dakconstructies.


Het textiele kanaal wordt op de luchtbehandelingskast of ventilator aangesloten met een duurzame slangenklem. De stoffen zijn zeer sterk en duurzaam en het onderhoud is eenvoudig. 

Door het intelligente systeemontwerp en het materiaal dat wij gebruiken zijn er geen roosters, kleppen of diffusers nodig. Er hoeft alleen bij de inblaas van het ventilatiesysteem gekeken te worden naar de gewenste luchthoeveelheid. Het inregelen van het juiste binnenklimaat hoeft zo niet veel tijd te kosten om tot een optimaal resultaat te komen!


Meer informatie over  Airsocks van Fabric Air


De mogelijkheden met de textiele kanalen van Fabric Air zijn eindeloos. Download hier hun folder voor meer informatie. Wilt u liever dat wij een advies of offerte geven? Neem dan contact met ons op!

Snelle levering en installatie

RIPRO Luchttechniek levert de textiele luchtkanalen van het merk Fabric Air direct vanuit de fabriek. Zo kunnen wij korte leveringstijden bieden. Onze ervaren installateurs zorgen voor een professionele installatie van de textielkanalen. Zo bent u snel voorzien van de ideale luchtverdeling voor uw nieuwbouw, verbouw of renovatieproject.Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie of een vrijblijvende offerte:

* Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar https://riproluchttechniek.nl/privacyverklaring/ voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.