Slijptechniek Noord gaat voor AirSocks

Slijptechniek Noord is toonaangevend in het leveren van speciale gereedschappen die worden ingezet in de metaal, kunststof-, aluminium-, en houtindustrie. RIPRO Luchttechniek heeft het nieuwe pand van het bedrijf voorzien van een gezond binnenklimaat door een luchtinstallatie met AirSocks te plaatsen.

Het nieuwe pand is voorzien van AirSocks (luchtverdeelslangen).

Klimaatbeheersing op maat

De luchtverdeelslangen, die RIPRO heeft geplaatst, zorgen ervoor dat medewerkers en bezoekers geen last meer hebben van tocht- of andere klachten als het gaat om de luchtkwaliteit.

Bent u ook op zoek naar een perfecte klimaatbeheersing voor uw productiehal, kantoor of andersoortig pand? RIPRO kan u advies geven over alle mogelijkheden. Of u nu wilt verwarmen, koelen en/of ventileren of een combinatie hiervan: het is allemaal mogelijk met de textiele luchtkanalen. Deze kanalen zijn ook bij uitstek geschikt voor personaliseren, bijvoorbeeld in kleur of bedrukking met logo’s of afbeeldingen.

Gelijkmatige verdeling van de lucht

De textiele kanalen zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de lucht over de volledige lengte van het kanaal, in tegenstelling tot conventionele luchtkanalen met roosters.

De textiele luchtkanalen zijn in het hele pand terug te zien.

Hygiënisch

De textiele luchtkanalen zijn uiterst hygiënisch. Dankzij het doorlaatbare oppervlak heeft u geen last van condensatie en bacteriegroei in het kanaal. Onze AirSocks zijn corrosiebestendig. Dit maakt ze uitermate geschikt voor het gebruik ervan in bijvoorbeeld zwembaden en werkplaatsen. Echter, zien we ze in steeds meer panden terug. Hierbij kunt u denken aan scholen, kantoren, winkels, showrooms, productieruimtes en industriële ruimtes. In steeds meer branches ziet men de voordelen van textiele kanalen als oplossing voor een optimale klimaatbeheersing.  

Luchtverdeelslangen in de testfase (semi-opgeblazen).

Verschillende mogelijkheden

Bent u op zoek naar een andere oplossing? Wij bieden ook conventionele metalen luchtkanalen en -systemen. Daarnaast zijn wij exclusief leverancier van geperforeerde metalen kanalen. Wat de voordelen hiervan zijn lees je hier.