Waarom RIPRO Luchttechniek B.V.?

Wie zijn wij?

RIPRO Luchttechniek B.V. is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf met een duidelijke visie. In 2014 gestart als eenmanszaak vanuit een zolderkamer en inmiddels gegroeid naar een bedrijf met diverse monteurs en installateurs door heel Nederland, een eigen bedrijfspand, een unieke kijk op uw klimaatbeheersing en nog grootse plannen voor de toekomst. 

Persoonlijk betrokken

Wij willen dat u als opdrachtgever het warm krijgt van ons. Of koud. Maar net wat u wilt: verwarmen of koelen.


Voorop staat dat wij kijken en luisteren naar uw wensen. Wij zorgen ervoor dat wij het klimaat leveren dat past bij uw wensen en uw woning of bedrijf. 

Heldere communicatie

Wij vinden het belangrijk dat u vertrouwen in ons heeft. En dat stralen wij uit. 


De lijnen zijn kort, zowel binnen het bedrijf als naar onze opdrachtgevers toe. Vragen worden snel beantwoord en problemen worden opgelost.

Duidelijke afspraken

Voordat wij een opdracht aannemen geven wij u een gratis advies en een duidelijke, vrijblijvende offerte. 


Past ons advies en de offerte binnen uw wensen en budget? Dan worden er vervolgens duidelijke afspraken gemaakt over de realisering van uw klimaatbeheersing. 


RIPRO Luchttechniek Drenthe
Ripro Luchttechniek Klimaatbeheersing
Ripro Luchttechniek Luchtbehandeling
Ripro Luchttechniek Werk op maat

Enthousiast geraakt?

Neem gerust contact met ons op. Graag geven wij u advies over de klimaatbeheersing die het beste bij u past. Zodat u zeker weet dat de woon- of werkruimte straks voorzien is van schone lucht en daarmee een gezond leefklimaat. 

Liever direct telefonisch contact? U kunt ons bereiken op (+31)521 785084.
Ons algemene e-mailadres is info@riproluchttechniek.nl


RIPRO Luchttechniek B.V. is gevestigd in Dieverbrug (Drenthe). Wij leveren en installeren luchtbehandelingssystemen door heel Nederland en België.

Voor meer informatie kunt u ook ons contactformulier invullen:

* Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar https://riproluchttechniek.nl/privacyverklaring/ voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.