Klimaatbeheersing op maat

Van advies tot levering, montage en onderhoud

Welke vorm van klimaatbeheersing past bij uw project?

Conventioneel kanaalwerk, Air Socks of geperforeerde metalen luchtkanalen

Elk project is uniek. En daarbij hoort een op maat gemaakt systeem voor klimaatbeheersing. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie, de utiliteitsbouw, woningbouw of scheepsbouw. Onze jarenlange ervaring in de montage en demontage van luchttechnische installaties heeft geleid tot een unieke werkwijze. RIPRO Luchttechniek is gevestigd in Dieverbrug (Drenthe), wij werken door heel Nederland en België. 


De keuze voor de juiste vorm van luchtbehandeling is niet altijd eenvoudig. Kiest u voor geperforeerde metalen kanalen, textiele kanalen of de conventionele metalen kanalen? Deze keuze is afhankelijk van diverse factoren. 


Wilt u de luchtkanalen zichtbaar hebben of verdwijnen ze achter een plafond? Wilt u een systeem dat onderhoud vergt of wilt u minimaal onderhoud? Hoeveel wilt u investeren? Wat zijn de afmetingen van de ruimte? Hoeveel mensen werken er? Wilt u koelen, verwarmen, ventileren of een combinatie daarvan? 


RIPRO Luchttechniek neemt al deze overwegingen mee en geeft u een advies op maat dat past bij uw nieuwbouw, verbouw of renovatie project. 

Wat biedt RIPRO Luchttechniek B.V.?

Wij bieden diverse mogelijkheden voor luchtbehandeling. Naast de levering van diverse kanaalsystemen zorgen wij indien gewenst ook voor de montage en/ of het onderhoud. Wenst u projectbegeleiding van A tot Z? Wij nemen alle werkzaamheden van de opdrachtgever uit handen op de bouwplaats. Zo bent u er zeker van dat de luchtverdeling in de ruimte optimaal zal zijn.

Complete luchttechnische installaties

Wij leveren complete luchttechnische installaties in combinatie met uitstekende montage door onze zeer vaardige installateurs. Alle werkzaamheden omtrent de klimaatbeheersing nemen wij voor u uit handen. Denk hierbij aan luchtkanalen, WTW-units, brandkleppen, CAV en VAV kleppen, kleppenregisters, etc. 

Samen met u worden de wensen en eisen besproken en aan de hand daarvan leveren wij u een passende offerte.

Geperforeerde metalen kanalen

Optimale klimaatbeheersing die gezien mag worden! De geperforeerde metalen kanalen passen perfect in een industrieel design. Maar wellicht nog belangrijker, ze geven een gelijkmatige verdeling van de lucht. Hierdoor ontstaat er een prettig woon- of werkklimaat zonder tocht te ervaren. En ook niet onbelangrijk: ze vergen weinig onderhoud.

Textiele luchtkanalen/ Air Socks

Of u nu wilt verwarmen, koelen, ventileren of een combinatie daarvan: de textiele luchtkanalen (ook wel Air Socks genoemd) zijn hiervoor uitermate geschikt. De installatiekosten zijn laag, ze zijn eenvoudig in onderhoud en wij garanderen u een snelle levering en installatie.

Direct advies of een vrijblijvende offerte?

Voldoende frisse lucht is belangrijk! Het zorgt voor vele gezondheidsvoordelen en levert betere prestaties op, zowel voor medewerkers op de werkvloer als privé. 


Benieuwd naar welk systeem van luchtbehandeling het beste bij uw project past? RIPRO Luchttechniek denkt met u mee.